Lesduur en regelmaat
Waar de meeste muziekscholen lessen van 30 minuten aanbieden, geef ik lessen van 45 minuten. 
Een half uur is naar mijn mening te kort. De tarieven zijn daar op aangepast.  Wettelijk geldt dat muziekles aan leerlingen jonger dan 21 jaar is vrijgesteld van BTW. Vanaf 21 jaar of ouder geldt het algemene BTW-tarief van 21%.

Ik moedig mijn leerlingen aan om op regelmatige basis drumlessen te volgen. Hoe frequenter de les, hoe sneller je leert. Om die reden is het in verhouding goedkoper om vaker op les te komen,  daarnaast leer je ook nog eens meer. Plus plus!

Lesdagen
Op dit moment geef ik op woensdag en donderdag drumles in Arnhem.

Proefles en lesovereenkomst
1 op 1 drumles is vaak erg persoonlijk, het is belangrijk dat je een klik voelt met je docent. Daarom nodig ik nieuwe leerlingen altijd uit voor een proefles. Als de proefles goed bevalt en je weet zeker dat je bij mij op les wilt komen gaan we in overeenstemming een lesovereenkomst van een jaar aan en krijg je les op een vast tijdstip. Mocht je verhinderd zijn voor een les, dan is deze tot 24 uur van tevoren kostenloos opzegbaar. We proberen de les dan op een ander moment in te halen. Als de lesovereenkomst bijna ten einde loopt kijken we samen naar hoeveel lesgeld je betaald hebt en hoeveel lessen je gehad hebt. Als dat niet overeen komt wordt het verschil met elkaar verrekend. Zeg je de les binnen 24 uur voor aanvang af? Dan moet ik de kosten in rekening brengen.

Strippenkaart
Als je een jaar toch te lang vindt kan je een strippenkaart van 5 of 10 lessen afnemen. Een strippenkaart voor 5 lessen is 2 maanden geldig en een strippenkaart voor 10 lessen is 3 maanden geldig (vakanties uitgezonderd). De strippenkaart moet voor aanvang van de eerste les betaald zijn.

Een lesjaar bestaat uit 40 lesweken en de totale prijs wordt over 12 maanden uitgespreid. Dit betekent dat je elke maand dezelfde factuur toegestuurd krijgt, ongeacht of er vakanties in die maand vallen.

Vakanties
- Week 52 en week 1 (kerst/oud en nieuw)
- Week 8 (voorjaarsvakantie)
- Week 17 en week 18 (meivakantie)
- Week 28 t/m week 33 (zomervakantie)
- Week 42 (herfstvakantie)